PREPARACIÓN FÍSICA

Tienes un objetivo en tu mente...
- Preparación física para oposiciones, pruebas deportivas...
- Ponerte en forma
- Quieres empezar a correr
- Bajar peso..

Ponte en contacto con nosotros, y estudiaremos posibles servicios sin compromiso alguno.



dimecres, 12 de desembre del 2012




"Que et poses a entrenar depèn del teu cos, que aconseguisques els teus  objectius dependrà de la teua ment"

  

Marcar-se reptes a L'atletisme és un gran desafiament, aquest és un esport que requereix d'una excel•lent condició física, organització, constància i sobretot temps a més d'una alimentació molt específica. Un entrenador expert en aquest camp pot facilitar-te molt el treball. Un professional que t'organitze els entrenaments, que et corregisca i que et diga què menjar a cada moment et pot ajudar a optimitzar el teu temps i esforç.
No es tracta de quant entrenes, sinó de com entrenes. La destresa és essencial per a l'èxit de l'esportista, quant mes perfecta és la tècnica que s'empra més energia s'estalvia pel que podràs córrer més ràpid i durant més temps. Mesura sempre els teus progressos, així tindràs més facilitat per a arribar al teu objectiu ja que tindràs una referència que t'ajudarà a determinar si el teu entrenament t'ajuda o no a millorar. Òbviament el teu objectiu ha de ser clar i si hi ha alguna cosa que s'interposa entre tu i el teu objectiu hauràs de solucionar-ho immediatament o no solament empitjorarà la teua condició física sinó també la teua condició mental.
Quan isques a entrenar has d'estar física i mentalment preparat. Notar alguna molèstia física, no haver descansat bé o no haver realitzat bé la digestió d'algun menjar, són motius suficients com para no entrenar. No intentes forçar la màquina, no t'interessa. No deixes que el teu ego t'impulse a un sobreentrenament, una lesió o un mal entrenament que en lloc d'aportar-te energia positiva, et deprimisca i empitjore la teua condició física.
Cuidar molt la teua alimentació és un altre punt important a tindre en conter; menjar carn, peix, baixos en greix, cereals, fruites i verdures al menys 4 ó 5 vegades al dia, així com ingerir productes làctics pera enfortir les estructures òssies

I no oblides, que LA MENT ÉS UNA DE LES PRINCIPALS PARTS DEL COS QUE CAL ENTRENAR. Els que aconsegueixen les millors marques no sempre són els millor preparats físicament però sí mentalment. Centra't en tu mateix, la teua major motivació eres tu. No et compares amb els teus companys o adversaris simplement, concentra't en el teu objectiu. Programa i planifica com arribar a ell, sigues constant i pensa que tot esforç haurà valgut la pena quan l'hages aconseguit.
El fabricant d'automòbils Henry Ford va dir una frase en la qual cree profundament: 
“Tant si penses que pots com si penses que no pots, tens raó”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada