PREPARACIÓN FÍSICA

Tienes un objetivo en tu mente...
- Preparación física para oposiciones, pruebas deportivas...
- Ponerte en forma
- Quieres empezar a correr
- Bajar peso..

Ponte en contacto con nosotros, y estudiaremos posibles servicios sin compromiso alguno.



dimarts, 12 de març del 2013


"5 raons per les quals treballar amb un preparador físic titulat

"

-        Avaluació precisa: Un Entrenador, o preparador físic professional avalua els teus objectius, estat de forma, coneixements ... per a dissenyar un programa progressiu amb la intenció d'aconseguir les teues metes. Açò comença amb una adequada avaluació del teu nivell de forma actual, que pot arribar a doblar als mesos següents


-        Informació continua: El teu Entrenador ha d'assegurar-se que sàpies en quin punt de la preparació, i estat de forma et trobes.


-        Motivació: Els Entrenadors no han de ser només uns Bons companys d'entrenament, a més ha de ser font de motivació per a seguir treballant de cara a buscar  els teus
objectius.



- Correcció: Posició del cos perfecta, esquena recta, abdomen fort, tècnica de carrera, posició damunt del bicicleta, periodització de l’entrenament i el que és més important el descans ... tots aquests paràmetres ajudaran a rendibilitzar el teu esforç i aconseguir més fàcilment les teues metes.



- Professionalitat: Has d'estar segur que el preparador físic que esculls tingui una formació adequada a les teues necessitats, ja que ser un esportista d'elit, no dóna la formació per a treballar amb els objectius d'una altra gent, la qual cosa si que dóna és molta experiència en l'esport d'alt rendiment, lloc al que només poden reunir un 5% dels esportistes.



- Diferents estudis mostren que un més d'un 65% de les persones que s'apunten al gimnàs, o pretenen preparar metes esportives i no fan seguir un pla de treball no aconsegueixen superar el primer mes tant en el centre esportiu, mentre els que + del 60% dels quals ho fan amb un preparador físic aconsegueixen els seus objectius.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada